Dejlig dag på flyvepladsen

Så er besøget på Lollands flyveplads slut. Jeg tror at jeg taler på alle deltagernes vegne at det var en bragende succes. Vi er blevet budt velkommen af Rasmus Thorsen som var vores vært under opholdet. Efter en kort orientering om pladsen fik vi mulighed for at hilse på svæveflyverklubben.
De var utroligt imødekommende og var klar til at svare på vores spørgsmål. Vi fik faktisk tilbud at få en tur i en af deres flyvere men det var ikke nogen der havde mod på efter at de har set at de fly gik næsten lodret til vejrs når de blev trukket op af et spil.
Der var også mulighed for at kikke på nogle parkerede fly i en ganske stor hangar. Der var både en stor to motorers fly fra Australien og en hjemmebygget minifly. (Det kan ses på et af billederne.)

Efter det besøg fik vi lov til at kikke lidt på ”kontroltårnet” som i sig selv var ganske interessant. Især fordi til trods for pladsens størrelse er den udstyret med ganske moderne udstyr.

Det næste trin på vores visit var indtagelse af en let frokost med kaffe og kage til afslutning. Kantine fætter har udvist en stor kreativitet og service mindedhed under og efter frokosten. Han skal have en stort tak for det.
Den sidste begivenhed på turen var en mulighed for en flyvetur over Lolland og den igangværende Femern byggeri.

Jeg vil gerne udtrykke, på alle deltageres vegne, et STORT tak til vores værter for den imødekommenhed og velvilje de har udvist.

Vi bruger cookies til statistik for at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvordan du fjerner dem i vores cookie- og privatlivspolitik. View more
Cookies settings
Accepter
Afvis
Cookie- og privatlivspolitik
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Cookie- og privatlivspolitik Introduktion Når du besøger vores hjemmeside, beder vi om dit samtykke til, at vi benytter cookies. Cookies indsamler oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, kan du takke nej til cookies. Du kan til hver en tid fortryde dit samtykke. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering (Nyt vindue) Cookies fra visning af videoer mm. Fra tid til anden kan radioklubben vise videoer, der blandt andet ligger på Youtube.com og Vimeo.com. Videoer, der enten er indlejret på hjemmesiden eller videoer, der tilgås via et eksternt link. Disse tjenester placerer egne cookies på din computer. Det er ikke muligt for radioklubben at blokere disse cookies. Ved at se videoerne accepterer du at disse tjenester placerer cookies. Personoplysninger Generelt - Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, deltagelse i undersøgelser osv. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID (der anonymiseres) og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer (der anonymiseres), geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail. Det vil typisk være i forbindelse ved indsendelse af formularer. Sikkerhed Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Periode for opbevaring Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Videregivelse af oplysninger Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering videregives til tredjeparter, i anonymiseret form i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til statistik. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Indsigt og klager Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Udgiver Hjemmesiden ejes og publiceres af: Radioklubben OZ8NST Grønnegades kaserne Grønnegade 10, 4700 Næstved
Save settings
Cookies settings