Kom og vær med…

Du er velkommen hos os, hvis du vil prøve kræfter med digital og/eller analog radiokommunikation, teknik og elektronik. Du er også velkommen, hvis du bare vil have snak med ligesindede over en kop kaffe.
Vi kan hjælpe dig på vej til dit eget radioamatørcertifikat.
Måske har du dine egne tekniske projekter, der trænger til et par gode råd?
Eller måske interesserer du dig for opsætning af Wi-Fi og den slags?
Måske vil du have tjekket op på babyalarmerne eller ungernes walkie talkies?
Eller måske vil du bare være med i vores netværk af teknik og radiofolk, der ikke bare er lokalt, men strækker sig langt ud over Danmarks grænser?
I radioklubben, hvor vi mødes hver onsdag kl. 19:30, er der også plads til dig.
Kom og bliv medlem i en aktiv klub, hvor vi hjælper hinanden og mødes om vores fælles interesser.
Vi tilbyder foredrag, små kurser og vi arrangerer udflugter.
Kontingentet er pt. 450,- kr. årligt.

Kontakt radioklubben for at høre nærmere eller kig op en onsdag og få en kop kaffe, en vand og en god snak.

Vi holder til på
Centergården
Søndergade 28, Hyllinge
4700 Næstved
Der er indgang fra gavlen ved busstoppestedet.
Klubben er åben hver onsdag fra kl. 18.

Fra Google Street View
Radioklubbens nye tilholdssted. (Fra Google Street View)
Vi bruger cookies til statistik for at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvordan du fjerner dem i vores cookie- og privatlivspolitik. View more
Cookies settings
Accepter
Afvis
Cookie- og privatlivspolitik
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Cookie- og privatlivspolitik Introduktion Når du besøger vores hjemmeside, beder vi om dit samtykke til, at vi benytter cookies. Cookies indsamler oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, kan du takke nej til cookies. Du kan til hver en tid fortryde dit samtykke. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering (Nyt vindue) Cookies fra visning af videoer mm. Fra tid til anden kan radioklubben vise videoer, der blandt andet ligger på Youtube.com og Vimeo.com. Videoer, der enten er indlejret på hjemmesiden eller videoer, der tilgås via et eksternt link. Disse tjenester placerer egne cookies på din computer. Det er ikke muligt for radioklubben at blokere disse cookies. Ved at se videoerne accepterer du at disse tjenester placerer cookies. Personoplysninger Generelt - Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, deltagelse i undersøgelser osv. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID (der anonymiseres) og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer (der anonymiseres), geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail. Det vil typisk være i forbindelse ved indsendelse af formularer. Sikkerhed Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Periode for opbevaring Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Videregivelse af oplysninger Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering videregives til tredjeparter, i anonymiseret form i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til statistik. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Indsigt og klager Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Udgiver Hjemmesiden ejes og publiceres af: Radioklubben OZ8NST Grønnegades kaserne Grønnegade 10, 4700 Næstved
Save settings
Cookies settings