OZ8NST afholder licenskursus i april

Interesserer du dig for radiokommunikation og går du med en drøm om at blive radioamatør? Allerede med en ikke-teknisk D-licens bliver du radioamatør og dine muligheder for at kommunikere med tovejsradio mange og bedre. Du får adgang til flere bånd, fx VHF, UHF samt digitale muligheder som D-Star, DMR og C4fm.
Hvad enten du bare har lyst til at komme i gang med radiokommunikation, er walkie-talkie entusiast eller prepper, så er en D-licens noget, du kan drage nytte af.

Radioklubbens licenskursus er målrettet D-licens og det kræver ikke tekniske kompetencer eller forudsætninger. Alle interesserede kan deltage. Kurset løber over en weekend med tre forudgående onlinestudiegrupper torsdag aftener og weekenden afsluttes med licensprøve.

Kursusdage

Kurset vil tage udgangspunkt i D-licens og finder sted følgende dage:

Møde                                       Dag             Dato                  Tid

Online studiegruppe              Torsdag            11/4                  Kl. 19 – ?

Online studiegruppe              Torsdag            18/4                  Kl. 19 – ?

Online studiegruppe              Torsdag            25/4                  Kl. 19 – ?

Kursusdag 1                            lørdag              27/4                  Kl. 8 – 16

Kursusdag 2 + licensprøve    søndag            28/4                  Kl. 8 – 16 (licensprøve kl. 17)

Begge kursusdage holdes på Centergården, Søndergade 28, Hyllinge, 4700 Næstved

Hvad koster det?

Selve kurset og studiogrupper er gratis, dog med et beskedent beløb til forplejning – morgenmad, frokost og eftermiddagssnack begge dage.

Tilmelding til radioamatør-licensprøven koster ca. 600 kr. afregnes af Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur. Tryk her for at tilmelde dig til licensprøven hos Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Hvem kan deltage?

Kurset er åbent for alle, dog er det begrænset til 10 deltagere.

Tilmelding
– senest 1. april 2024. Du kan tilmelde dig til kursus på kursus@oz8nst.dk
Husk at skrive navn, e-mailadresse og telefonnummer.

Vi bruger cookies til statistik for at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvordan du fjerner dem i vores cookie- og privatlivspolitik. View more
Cookies settings
Accepter
Afvis
Cookie- og privatlivspolitik
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Cookie- og privatlivspolitik Introduktion Når du besøger vores hjemmeside, beder vi om dit samtykke til, at vi benytter cookies. Cookies indsamler oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, kan du takke nej til cookies. Du kan til hver en tid fortryde dit samtykke. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering (Nyt vindue) Cookies fra visning af videoer mm. Fra tid til anden kan radioklubben vise videoer, der blandt andet ligger på Youtube.com og Vimeo.com. Videoer, der enten er indlejret på hjemmesiden eller videoer, der tilgås via et eksternt link. Disse tjenester placerer egne cookies på din computer. Det er ikke muligt for radioklubben at blokere disse cookies. Ved at se videoerne accepterer du at disse tjenester placerer cookies. Personoplysninger Generelt - Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, deltagelse i undersøgelser osv. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID (der anonymiseres) og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer (der anonymiseres), geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail. Det vil typisk være i forbindelse ved indsendelse af formularer. Sikkerhed Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Periode for opbevaring Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Videregivelse af oplysninger Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering videregives til tredjeparter, i anonymiseret form i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til statistik. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Indsigt og klager Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Udgiver Hjemmesiden ejes og publiceres af: Radioklubben OZ8NST Grønnegades kaserne Grønnegade 10, 4700 Næstved
Save settings
Cookies settings